U.K. info

Posted: 8 mai 2011 in Uncategorized

Inainte sa vin aici la facultate, in U.K. auzeam in stanga si in dreapta ca vremea e super naspa, ploua mereu, oamnenii sunt reci si neprimitori. Nu ii condamn, asta este impresie general valabila despre Anglia, cred ca si Hollywood are un cuvant de spus aici.

Dupa cateva luni petrecute aici zi de zi ce pot spune, imaginea descris mai sus este total falsa. Cand am venit am fost placut impresionat sa vad ca aproape in fiecare zi soare si cald, dar caldura de vara, si era luna octombrie. Foarte rar a plouat sau sa fie innorat afara. Asta iarna a nins 3 zile si atat, si din cate am inteles deja e prea mult si e o iarna grea pentru ei. A venit si primavara, aceasi poveste, cald si soare, mai mereu soare, acum suntem in mai si sunt temperaturi de vara, stundetii ies la plaja.

Despre oamni putin, sunt doarte deschisi, primitori, mai ales tineretul si foarte petrecaret. Ca oriunde in lume batranii si conservatorii in general sunt impotriva strainilor, dar in rest totul e super. spre deosebire de Moinesti, aici daca te plictisesti mereu gasesti pe cineva sa iesi sau undeva sa te duci si sa te simti bine si sa socializezi. E total alta viata fata de Romania. Intrun cuvant este super!

Pentru cei care doresc sa vina aici le recomand cu tarie ca se merita, total alta lume sa spun asa, este greu la inceput nu neg asta, dar dupa descoperi total alta viata, una mult mai buna, si mult mai multe sanse sa faci ceva, sa ai o cariera buna, sa nu fii muritor de foame cu diploma.

Reclame
Comentarii
  1. Cuconitza spune:

    Cineva interesat poate obtine informatii cat mai corecte de la oameni care locuiesc acolo, nu pareri, opinii si prognoze meteo. Felicitari pentru post!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s