Home

Posted: 26 iunie 2011 in Uncategorized

Nu am mai scris de ceva vreme din pacate. Principalele motive au fost lipsa de timp: ultimele zile in U.K. au fost full, umblat mult, facut bagaje si cand am ajung in Romania, Moinesti (acasa) am avut mult de vizitat cum ar fii rude, prieteni, locuri.
Din pacate in oraselul meu natal nimic nu este schimbat, merg pe strada nu mai cunosc pe nimeni, multi se fac ca nu ma mai cunosc chiar daca incerc sa ii salut eu. Tupeul si figurile au crescut si mai mult din pacate. Dar nu regret ca am venit, nicaieri nu se compara cu acasa. In schimb dealurile si locurile din natura au ramas la fel de frumoase, neschimbate, localul meu preferat arata la fel de superb si ceaiul este mai bun ca nici odata. Acusi plec la mare, pe litoralul romanesc. Deja aud marea cum ma striga, ma cheama.
Din pacate s-ar putea sa fie ultima vara care o mai petrec cu adevarat aici pentru multi ani. Din septembrie incep „treaba” cu adevarat, studii+munca=timp putin pentru mine. Dar cu fiecare ocazie pe care o voi avea aici voi reveni indiferent daca se va schimba ceva sau nu.
Sa aveti o vara frumoasa si plina de bucurii. Nu uitati sa zambiti mult!

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s