Cine mananca luna?

Posted: 8 iulie 2011 in Uncategorized

Doi copii se intreaba unul pe altul “cine tot mananca din Luna?”; si fiecare avea o poveste aparte.
Incepe primul: “Ba auzi…bunica mi-a spus ca din batrani se spune ca pe Luna exista 2 rase: soareci si vaci si ca Luna este facuta din cascaval. Se spune ca atunci cand Luna se micsoreaza vacile pasc stele si soriceii de foame mananca din luna. Atunci cand vacile au destul lapte alunga soriceii pe partea plina si apoi intregesc Luna. Si cand laptele se duce, se intorc iar la pascut si soriceii la papat.”
Al doilea: “Ba auzi la tine ce copil esti… cum sa spui ca luna este din cascaval, esti nebun? Eu stiu de la bunicul ca pe luna ajung copii cei rai pentru a fii pedepsiti. Daca se fac cuminti revin aici, pe pamant. Tot delal el stiu ca pe luna se fac 2 tabere: copii care raman rai si cei care se fac cuminti. Cei rai ii alunga pe cei cuminti si incep sa distruga Luna cu rautatea lor; apoi cand li se face somn vin copii cuminti si o repara, stii tu, sa dovedeasca ca sunt cuminti si sa vina pe pamant.
Oare care poveste este adevarata?

(am incercat sa compun si eu ceva daca tot este luna jumatate “mancata” in seara asta; nu sunt talentat, dar imi place sa ma joc)

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s